Contacteer ons

M: 0475 96 16 64

M: 0473 47 39 05

Fax: 02 582 38 65

[email protected]

Langestraat 47

1741 Wambeek

Bekijk routemap

Platte daken

Platte daken zijn in. Ze worden niet alleen heel vaak gekozen om uw nieuwbouwwoning een strakke eigentijdse look te geven. Ook bij verbouwingen en uitbreidingen van uw leefruimte, is een plat dak een goede keuze.

A&S Dakwerken bouwt platte daken voor uw nieuwbouw of renovatieproject.


EPDM

Voor platte daken werkt A&S Dakwerken met EPDM en daar zijn goede redenen voor.

EPDM zijn een zelfklevende kunststofmembranen die zeer duurzaam zijn. Ze gaan decennialang mee en zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en grote temperatuurverschillen.


Roofing en zelfklevende roofing

A & S Dakwerken plaatst roofing op platte daken zowel voor nieuwbouw als voor herstellingen. Roofing die niet vakkundig geplaatst is kan op termijn in blazen trekken, blazen worden scheuren. En wanneer uw roofing gescheurd is, is uw dak niet langer waterdicht.

Roofing snel laten herstellen of volledig laten vervangen is de boodschap. En dat werk vertrouwt u best toe aan vakmannen.

Klassieke roofing wordt geplaatst met een brander of wordt verlijmd. A & S Dakwerken gebruikt ook zelfklevende roofing. De zelfklevende onder- en bovenlaag die we plaatsen biedt het voordeel dat de roofing zeer egaal en homogeen verlijmd wordt. Hierdoor is de kans op blaasvorming zo goed als onbestaande.


Lichtstraten en dakkoepels

Wanneer u dat wilt, kan A&S Dakwerken lichtstraten en -koepels voorzien in uw plat dak. Op die manier haalt u overvloedig natuurlijk licht binnen in uw woning.

We werken vooral met producten van Velux, AG Plastics, en Skylux.

Neem gerust contact op met A&S Dakwerken wanneer u meer informatie wilt over of een vrijblijvende offerte voor het aanleggen of renoveren van uw plat dak.